12 Aralık 2009 Cumartesi

GILLA'YA MEKTUP...

Ve Gilla...bizim oralar da ayni guzel kardesim; nedense soyle baslamak geliyor icimden: bizi soracak olursan...biz de sizin gibi, size dusman diyenler gibi, size dusman diyenlere dusman diyenler gibi, buradakiler gibi, her yerde yer edinebilmisler gibi; hepimiz ama hepimiz, tarihi yazanlar gibi manyagiz...
Buyuz, bu saniyoruz; bununla olacak, bununla surecek saniyoruz...


Sacmalamanin her turlusunu becerdik, tum krediyi tukettik aslinda, simdi yagini yakiyoruz hakkimizin, is proteinlere gelince senin babanin sevdigi adamin dedigi gibi olacak; bicak kemikte olacak. Ama ben kendimce sanirim ki Gilla; baban yaniliyordu...
Bunlarin da cogu ellerine sahip Gilla, evet; iki ellerini de sallayabiliyorlar, alkislayabiliyorlar ve bunlar silah da tutabiliyor, silahin tetigini de cekebiliyor ve bunu isteyerek yapip, yaptirip sonra gulebiliyorlar.
Ne o, sana yalan soyleyecegimi mi sandin canim kardesim? Asla...

Sen bedellerin en alasini odedin, bu manyaklik senin yasadigin acinin kucucuk bir tutamina dayanamaz; bunlar sadece bagirir, homurdanir, salya akitir ve horlar Gilla.
Bunlar senin gibi cocuklara ne diyor biliyor musun Gilla?
"Yan etki" diyorlar...
Ben sana simdi soylemis olayim da olaki biriyle karsilasirsin, cok sasirma, ya da tepki verme; verme Gilla, anlamazlar ki...
Senin yasadigin aciyi onlara bir filmde izletsen, senin yasadigina birazcik yaklasabilse filmin yansittigi; hepsi aglar, kusuruma bakma agzimi bozacagim guzel kardesim ama: essek gibi aglarlar!
Her oldurmenin ardinda kocaman bir enkaz biraktigini gormez bunlar, bunlarin isi her iki,uc,dort taraftan; oldurmeyi is, oldurmeyi arac edinmis taraflardan birinde vahsi bir suruye dahil olmaktir.
Birileri tutarsizligin doruklarina varincaya kadar ellerine yuzlerine bulastirip acilirlar, bunun karsisindakiler zaten her zaman "Kan, kan" diye bagirirlar; katliami, toplu cinayetleri overler, bir baskasi odasi kuculmus diye aglar, bunu duyan bazilari insanlari oldurmeye cagirir, kendini catisma ve savasla var etmek isteyenler pusu kurar, pusuda insanlar olur; arada olenlerin babalarinin herseye ragmen senin arapcasini cok sevdigin sozcugu, baris'i telaffuz ettigini duyariz...Ama sadece biz duyariz ya Gilla...

Hepsi catismadan beslenmektedir, hepsinin isine gelmektedir senin gozlerinin onunde; ellerinin ve ailen dedigin sekiz insanin ayni anda parcalara ayrilarak yok olmasi.
Onlar bunu sever, cunku bu olmasa onlarin isi kalmaz...
Isleri mi batsin?
Batsin be Gilla; batsin guzel kardesim, batsin...


KASO

Hiç yorum yok:

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!
clemson(qq)-meksika sınırından amerika'ya geçmeye çalışan kaso/taso ikilisi kameralarımızdan kaçamadı! yönetim kurulundan alındığından bihaber olan kaso'nun yorumu merak konusu..

3'ün 1'i; kola kapağı ve zavallı edriyın

3'ün 2'si;kurbağaların sevinme zamanı

3'ün 3'ü;baba, kedi ve edriyın'ın gölgesi..