29 Aralık 2009 Salı

Takibanist Açılım 2010'a Damgasını Vuracak!


--İş bu haber; Takibana Production adına bir bildiri niteliğindedir..--

2009 yılında internet alemine bomba gibi giriş yapan Takibana Production, bereketli geçen iki ay sonunda, kimi yazarların gündelik mesuliyetleri sebep göstererek blog'a karşı ilgisiz kalmasıyla rehavet sürecine girmiş, başyazarların çabalarıyla ve kemik okuyucu kadrosuyla ayakta kalmayı başarmıştır..


Takibana Production olarak; sayfamızda yazılan her cümlenin, görünen her resmin arkasındayız. Bazı yazarlarımızın "çeşitlilik artıyor, yazdığım yazılardan başıma bir şey gelmesin" kuşkusu tamamen yersiz olmakla beraber, bana, işten kaçma çabası gibi de görünmektedir.. Bu kuşkuyu içinde barındıran sayın pek kıymetli yazarlarımız; yazınız! Yazacağınız her cümleden sonra "toplumun tepkisi ne olur_?" diye düşünecekseniz, siz zaten sistemin bir parçası olmuşsunuzdur! Hepimiz görüyoruz, hissediyoruz, acı duyuyoruz. Eğer bu acıları dile getirebilen insanlarsak, bunları yazmamamız bir insanlık suçudur.

Sitede artan yazınsal çeşitlilik, sitenin bir lafı-ı güzaflar topluluğu olduğunu değil, fikir ve yaratı zenginliğinin bir simgesi olmalıdır. Sen hangi yazının ardından ve ne yazarsan yaz; emin ol okuyan kişi, tepkisini okuduğu yazının gidişatına, türüne göre şekillendirecektir. Sen taşlıyorsan kaşlarını çatacak, yeriyorsan kafasını sallayacak, gönderme yapıyorsan hafiften gülümseyecek, dalganı geçiyorsan kahkahalar atacaktır.

Takibana Production, yılın yeni olmasıyla bir ilgisi olmayarak, yeni, düzenli bir sürece adım atmak üzere. Bu süreçte fikirlerini paylaşmak, sürece ortak olmak isteyen kimseler; yakınlarda olmasanız bile bizimle irtibata geçmek kolaydır. Biz önemsiyoruz, yaptıklarımız ya da yapacaklarımız herhangi bir amaca hizmet etmeyecekmiş gibi görünse de emin olma; günü gelecektir. Ve işte o zaman, bu süreç hatırlanacak, "bir iş" yapmanın ayrıcalığı hissedilecektir..

Takibana, gerek ve yeter özveriye güvenerek düzenli ve yeni formatına adım atıyor..
Bir iz bırakmak adına değil, geleceğe adımlarla koşmak adına,
Viva Takibana!

haseyn...

Hiç yorum yok:

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!
clemson(qq)-meksika sınırından amerika'ya geçmeye çalışan kaso/taso ikilisi kameralarımızdan kaçamadı! yönetim kurulundan alındığından bihaber olan kaso'nun yorumu merak konusu..

3'ün 1'i; kola kapağı ve zavallı edriyın

3'ün 2'si;kurbağaların sevinme zamanı

3'ün 3'ü;baba, kedi ve edriyın'ın gölgesi..