24 Eylül 2009 Perşembe

Söylentilere "nokta" yı koyacağım...

Ankara - Haso tarafından hakkında yapılan çöp konteynırında yaşıyor, mutluluğu cafe işletmesinde buldu gibi şok iddalardan haberdar olduğunu açıklayan Takibana Production'ın iktisat tarihi ve siyaset bilimi uzmanı Nokta yaptığı açılamada; "bunu fırtına öncesi sessizlik olarak değerlendirebiliriz. yoğun bir biçimde karl Marx ve siyaset okumaları yapıyorum. Çok yakında "Takibanist Manifesto" yu sitemizde yayınlayacağım.Kesinlikle ideolojiler üstü bir sistem ve enternasyonal bir manifesto hazırlığı içerisindeyim. Tarih Takibanayı altın harflerle yazacak ve mücadelemiz bizi daha güçlü kılacak. çünkü mücadele güçlenmenin doğal yoludur..." şeklinde konuştu.

Nokta' ya bir destekte rakı masasında CS' den geldi!
Noktanın kendisine idol olarak gördüğü Cs' yi ise Londra seyahati öncesi içki masasında yakaladık. CS manifesto çalışmalarında nokta' ya hertürlü bilimsel ve düşünsel desteği koşulsuz vereceğini açıkladı... CS son olarak "bizim ilişkimizi Marx-engels, Edi-büdü veya Xavi-iniesta ilişkisine benzetmeyin. Biz rakı masasında memleket kurtarılabileceğinide ıspatlayacağız." şeklinde konuştu.
Gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz...

2 yorum:

haseyn dedi ki...

CS'nin desteğine karşı, nokta'nın bir takibana olmanın hakkını vereceği ana kadar hakkındaki haberleri yayınlayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın, yok öyle yağma..

Flying Dutchman dedi ki...

Selamlar,

Blogdaki dizi anketinin yorumlarını kapattığım için oraya not düşemedim buraya bırakıyorum, banner için

www.blogidmanyurdu.com yöneticileri ile irtibata geçersen mutlaka yardımcı olacaklardır. Sitede iletişim maili mevcuttur.

FD

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!
clemson(qq)-meksika sınırından amerika'ya geçmeye çalışan kaso/taso ikilisi kameralarımızdan kaçamadı! yönetim kurulundan alındığından bihaber olan kaso'nun yorumu merak konusu..

3'ün 1'i; kola kapağı ve zavallı edriyın

3'ün 2'si;kurbağaların sevinme zamanı

3'ün 3'ü;baba, kedi ve edriyın'ın gölgesi..