13 Eylül 2009 Pazar

Takibana Production'u da google'da aramayın!


İzmir- Yıllardır internet dünyasında fırtına gibi esen blog çılgınlığına son noktayı koymaya hızla hazırlanan ve gün geçtikçe üye sayısı hızla çoğalan (13.09.2009 itibariyle 7 kişi!! -kaynak: A&G) Takibana production'un önünü her fırsatta kesmeye çalışan Google adlı dünyanın en büyük arama motoru en son icraatini Takibana Production'u görmezden gelerek gerçekleştiriyor!
Okuyucularımızın ve çılgın fanlarımızın Google'a, Takibana Production yazıp enter'a basmaları durumunda farkedecekleri

"Bunu mu demek istediniz?: tachibana production"

gibi aşağılayıcı, başarılarımızı imha etmeye yönelik hain plan karşısında, ekibin aday aday üyeliği hakkındaki tartışmaları süren coshua yine hiç bir açıklama yapmazken South Carolina asfaltlarının tozunu yeni alıp, ayağının tozuyla bu dehşet verici haberle karşılaşan kaso yine;Kalın
"Devlet; devlet, sadece ve sadece önümüzü tıkıyor!"


açıklamasında bulundu.

Bir süredir Antakya'da bulunan ve geçtiğimiz günlerde CS'nin ihbarı üzerine Hasan Zan tarafından Harbiye'de bir çöp bidonunun dibinde, adeta bir mülteci görünümüyle bulunan, CS'nin yoğun uğraşları sayesinde tekrar hayata dönen mnoktazan; kaso'nun bu açıklamasına karşın;

"Devlet Baba'ya laf yok, ama eminim kaso'nun da bir bildiği vardır."

şeklinde, herzamanki gibi oportunist kişiliğini gözler önüne seren bir yorumda bulundu. Ekibin Gebze Şubesi'ni hayata geçirmek adına yollara düşen gaso ise, 3G teknolojisi olanaklarını kullanmayı reddederek, önümüzdeki günlerde konuyla ilgili geniş bir açıklamada bulunacağını belirtti. teknik açıdan kendini geliştirmek adına izmir'de evine kapanan ve görüşmeleri reddeden haso ise odasının penceresinden salladığı dövizle yorumunu yapmaktan geri kalmadı:

"kattu3a değil; üstüpü!"

Tüm bu açıklamalardan sonra sessizliğini bozan CS'nin ise sadece;

"evet ..."

yorumunu yapması kafalarda soru işareti oluşturduysa da etkisi fazla sürmedi. hatırlanacağı üzere Google daha önce de edriyın fırtınasını dindirmek adına girişimlerde bulunmuş ama insanlığın tepkisi karşısında başarısız olmuştu.
Konuyla ilgili geniş açıklamayı yapacak olan gaso'nun ne diyeceği sabırsızlıkla bekleniyor...

Hiç yorum yok:

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!
clemson(qq)-meksika sınırından amerika'ya geçmeye çalışan kaso/taso ikilisi kameralarımızdan kaçamadı! yönetim kurulundan alındığından bihaber olan kaso'nun yorumu merak konusu..

3'ün 1'i; kola kapağı ve zavallı edriyın

3'ün 2'si;kurbağaların sevinme zamanı

3'ün 3'ü;baba, kedi ve edriyın'ın gölgesi..