29 Eylül 2009 Salı

Takibanasayar 275 bastı!

Ankara - Haberimiz yayına hazırlandığı sırada takibanasayarımız 275' e vurmuş bulunuyordu. (kaydırma çubuğunu en alt hizaya getirmek sureti ile son sayıyı canlı seyretmek mümkün!)

İş bu noktada sıklıkla karşılaştığımız "abi sayfayı kapatıp açsak sayı artar mı?" , "hacı girip-çıkıom sayı değişmiyor sayaç bozulmuş mu?" , "bu sitemeter olayı nedir?" gibi takibanafanlarının bitmek tükenmek bilmeyen garip ve bir o kadar saçma sorularına yanıt vermek isteriz; takibanasayar öyle manyak bir sistem ki sadece yeni bilgisayardan girişleri algılayan son teknolojinin ürünüdür. yani aynı bilgisayardan 1 defa veya sonsuz defa girilse dahi, onun matematiksel değeri ve katkısı 1 (bir)' dir. sisteme ikinci defa giriş yapıldığında sayı artmamaktadır.

Bizleri 7 günde 275 sayısına ulaştıran siz sevgili takibana dostlarına bir kere daha teşekkür ederiz. sizlerle nice 275'lere...

7 yorum:

haseyn dedi ki...

haber için gaso'ya teşekkürler fekat takibanasayar'ın başlangıcına bakıldığında 275'i 7 değil 6 günde gördüğümüz aşikardır...
viva takibana!

erol dedi ki...

Bu konudaki hassas düşünceleri için gasoyu öncelikle tebrik etmek istiyorum. Sabah baktığımda sitemeterimiz 284 ü gösteriyordu.Şunu anladımki takibanist akım doğal bir akımdır. Üstten dayatılmamıştır halk bunu istemiş ve benimsemiştir ve akım çığ gibi büyümektedir. TAKİBANlar gelecek bizimdir viva viva viva...

Gokmen dedi ki...

iyi-kötü takip eden bir kitle var.ben sadece haberde geçen ve özellikle Hasoyla sürekli muhattap olmak zorunda kaldığımız sorulara açıklık getirmek istedim. yoksa bizim sayılarla bir derdimiz yok :)

Unknown dedi ki...

bence bu büyük bir başarı. ama dns ayarlarıyla oynayarak aynı bilgisayardan sayıyı artırmak mümkün insanları doğru bilgilendirelim sayın takiban :)

m.zan dedi ki...

şahsiyeti muhterem Reyhan; kitleleri doğru bilgilendrme konusundaki uyarından dolayı teşekkürler. ama biz halkın bağrından kopan samimi bir hareketiz, dolayısıyla bizi var eden kitleleri kandırmak gibi bir düşüncemiz hiçbir zaman olmadı bundan sonra da olmayacaktır. saygılarımla...

haseyn dedi ki...

ayrıca hangi takibana DNS ayarlarını değiştirip giriş yapar ki_? ya da nedewn yapsın ki_? iş bu hususta sayın reyhan; sizd3en şüphelenmedim desem yalan olur. sanırım sitemeter'in yanına bir "reyhanmeter" eklemek farz oldu..

Adsız dedi ki...

353 km-h :D

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!
clemson(qq)-meksika sınırından amerika'ya geçmeye çalışan kaso/taso ikilisi kameralarımızdan kaçamadı! yönetim kurulundan alındığından bihaber olan kaso'nun yorumu merak konusu..

3'ün 1'i; kola kapağı ve zavallı edriyın

3'ün 2'si;kurbağaların sevinme zamanı

3'ün 3'ü;baba, kedi ve edriyın'ın gölgesi..