27 Eylül 2009 Pazar

TAKİBANİST ENTERNASYONAL TOPLANTI---1

Her biri insanlık adına ayrı ayrı önem arzeden değerli takibanaprodoction kurucuları, yazarları, üyeleri ve bilimum yancılar( tam bu NOKTA'da izninizle hasoyu ayrı bir NOKTA'ya koyuyorum) hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum(bkz:tayyip erdoğan). Geçtiğimiz günlerde takibanizm rüzgarının da desteğiyle ilk enternasyonal toplantımızı hayalkırıklığının başkenti ankarada gerçekleştirmiz bulunmaktayız. optimist kararsız gaso, romantik komünist coshua, levazımcıların karaoğlanı örol ve gıda sorumlumuz maso toplantıya bizzat iştirak ettiler.

kaso ile taso ise kapitalizmin göbek deliğinden fikri desteklerini esirgemediler. Ayrıca toplantının yapılmasını engellemek isteyen istihbarat servislerine karşı son derece aktif lobi çalışmaları ve ajansal faaliyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. bu toplantıda aramızda görmek isteyeceğimiz değerli şahsiyet, güzel insan cs ise memleketin bilimum meseleleriyle ilgilendiğinden olsa gerek veya ajanlar tarafından kaçırılmış olması da ihtimaller arasında( hatta rivayet odur ki geçenlerde sivas yöresinde bir düğünde şemmame oynarken görülmüş- bu bilginin doğruluğu güvenlik birimlerimiz tarafından henüz teyid edilmedi-) vb. nedenlerden dolayı aramıza katılamadı. dostlar toplantıda takibanizmin yedi düvelin iktisadi ve içtimai meselelerinde nerde durduğu, nerede durması gerektiği başlıca tartışma konumuzdu. sonraki ve daha önemli konu ise manifesto çalışmalarıydı. değerli dostlar siz de takdir edersiniz ki bu yüzyılda bir manifesto yazmaya kalkışmak takdire şayan bir harekettir. evet biliyoruz çok meşakketli bir yola girdik ama çığ gibi büyüyen değerli takibanların da desteğiyle biz bu işi beşereceğiz... bu ilk toplantı fotoğraflardan da anlaşılacağı üzre çok hararetli tartışmalara sahne oldu. coshua ve gaso fikirleriyle toplantının ciddiyetini ve önemini kat kat arttırdılar.( özellikle coshua'nın batsın bu dünya eşliğinde anasonsuz boğmanın dibini görmesi ve tam bu sırada gaso'nun en ciddi! haliyle göbeğini kaşıması toplantıya ciddiyet konusunda tavan yaptırdı). toplantı sonunda katılımcıların değerli fikirleri sayesinde tahmin ettiğimden de öte yol aldık. çalışmalarımıza devam edecez ama acele etmiyecez. tüm insanlığı ilgilendiren bu manifesto için gerekli tüm hassasiyeti göstereceğimizi belirtmek isterim. geç olsun güzel olsun, geç olsun bizim olsun,1-0 olsun bizim olsun gibi nadide vecizeler eşliğinde yolumuza devam edecez. en kısa zamanda başka bir takibanist enternasyonal toplantı da bir arada olmak dileğiyle; hepinize sevgi ve saygılarımı sunar, tüm takibanları coşkuyla kucaklarım...(BİZDEN DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN FAKİR FUKARA GARİB GUREBA BABALARI CHAVEZ VE MORALESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER)...

Hiç yorum yok:

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!
clemson(qq)-meksika sınırından amerika'ya geçmeye çalışan kaso/taso ikilisi kameralarımızdan kaçamadı! yönetim kurulundan alındığından bihaber olan kaso'nun yorumu merak konusu..

3'ün 1'i; kola kapağı ve zavallı edriyın

3'ün 2'si;kurbağaların sevinme zamanı

3'ün 3'ü;baba, kedi ve edriyın'ın gölgesi..