30 Eylül 2009 Çarşamba

TAKİBANİST HAREKET ENGELLENEMEZ!

Değerli dostlar; geçtiğimiz haftalarda dünya, takibanaların haksızlığa, adaletsizliğe, vurgunculuğa, bilimum bütün çirkefliklere karşı yaptıkları eylemlerle sarsıldı. Rusya' dan Amerika'ya, Norveç'ten Zimbabwe'ye, Şili'den Çin'e bütün dünya takibanaların çığlıklarıyla inledi. Temiz kalpli, saf, insanlığa hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir avuç gencin başlatmış olduğu bu hareket, artık rahatlıkla söyleyebiliriz ki kitlesel bir harekete dönüşmüş bulunmaktadır. Çığ gibi büyüğen, eylemlerde sel olup akan bu kitleler bize gösterdi ki, insanlık adına hala bir umut var... Evet hala bir umut var dostlar. Umutsuzluğa kapıldığımız, yılgınlığa düştüğümüz, yenilgiyi kabullendiğimiz, dünyanın krizlerle çalkalandığı şu zamanlarda, artık herkesin sesini duyurabileceği bir hareket var. Hem bu hareket öyle bir hareket ki, bütün sistemlerin, bütün ideolojilerin, bütün düşüncelerin üstünde bir harekettir. Nitekim takibanist eylemler de ülkelerdeki yönetimlere hakim ideolojilere bakılmaksızın, haksızlığın olduğu her yerde yapıldı. Çünkü artık biliyoruz ki iyi ideoloji, kötü ideoloji yoktur. Sadece hakim sınıfların alt sınıfları ezmek adına kullandıkları ideolojiler vardır. EY İNSANLIK! bekle ve gör. Bekle ve gör ki yedi cihan takibanist hareketin ne olduğunu anlasın. Biz bu oyunu bozmaya geliyoruz, yaşanabilir olmaktan çıkarılan bu dünyayı tekrar yaşanabilir kılmaya geliyoruz, sınıflar arasındaki farkın hızlı artışına dur deyip, bu farkı yok etmeye geliyoruz, varlığımızı anlamlandırmaya geliyoruz... Bu çetrefilli yolda, insanlık adına her bedeli ödemeye göze almış bütün takibanaları, en takibanist duygu ve düşüncelerimle kucaklar, saygılarımı sunarım...

8 yorum:

erol dedi ki...

Çok ciddi olmuş sayın NOKTA. Ciddiyet ve espriyi bir arada vermeye açlışmışsınız ama ciddiyet ön plana çıkmış. Sadece bu cümleleri söyleyip NOKTA'yı koymak istiyorum.

ahmet dedi ki...

artık takibana durdurulmak istensede durdurulamaz.halk sevdi ve onayladı..

haseyn dedi ki...

lek nıktoş adam! halkı taliban'a benzer takiban adıyla yanlış yola sürükleme! "takibana" arkadaşım, ta-ki-ba-na...

Adsız dedi ki...

anlam kargaşası yaratmayın arkadaşlar

m.zan dedi ki...

dostum siyasi literatürden kaynaklanan bir ssorun vardı. tamam takiban lafı yok bundan sonra. takibana var...

erol dedi ki...

Arkadaşlar DİLde sadeleşme engellenemez. Takiban kelimesi bir çırpıda ağızdan çıkıyor ve şimdiye kadar hiç ama hiç talibanı anımsatmamıştı bana. Takibanalar demek var bir de takibanlar. ıl 3lame ikincisi çok daha basit. Sizleri selamlıyorum TAKİBAN kardeşlerim.

m.zan dedi ki...

örol provakatörlük yapma... takiban değil takibana'dır. nokta koyuyoruz...

erol dedi ki...

nıktadan noktayı koyan bir hareket daha.

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!
clemson(qq)-meksika sınırından amerika'ya geçmeye çalışan kaso/taso ikilisi kameralarımızdan kaçamadı! yönetim kurulundan alındığından bihaber olan kaso'nun yorumu merak konusu..

3'ün 1'i; kola kapağı ve zavallı edriyın

3'ün 2'si;kurbağaların sevinme zamanı

3'ün 3'ü;baba, kedi ve edriyın'ın gölgesi..