6 Ekim 2009 Salı

CS'den Basın Açıklaması...

cs'den basın açıklaması:

" ...

değerli basın mensupları, sayın bir kısım medya köşebaşları, kıymetli misa firler...

beni, bu elim ve vahim açıklamayı yapmaya iten neden, tahmin ettiğiniz üzere ne iç siyasal dengeler, ne dış konjonktür ne de dünyanın çok mühim meselelerinden herhangi biridir.

ilk kez, hadi babamın bavulunu da katarsak, ikinci kez bu tür bir basitlik ile karşınızda olmanın utancı ve mahcubiyeti içindeyim.

takibana hareketi'nin yerelden kalkarak evrenseli, oradan bütün kozmos'u saracak heyecanına ve samimiyetine henüz inanmaya başlamıştım. hatta, değerli kardeşim mnokta ile birlikte, fuck-uyama'gillerin "tarihin sonu" yaygaralarına inat, 19.yüzyıl ortalarından bu yana ölü toprağı serpilmiş ideolojinin, felsefenin, siyasanın, tarihin ve insanlığın şiddetle ihtiyaç duyduğu yeni bir manifesto'nun hazırlıklarına girişmiş bulunmaktaydık.
öyle ki, teoride kalmayıp praksisi de yakalama adına, toros dağlarından başlattığım toplumu kucaklama ve harekete geçirme seferberliğinin ilk meyvelerini bu blogda sizlerle paylaşmaya başlamıştım.

bugün, yani sıfır altı/on/ikibin dokuz, akşam saatlerinde siteye düşen haberler, bütün heyecanımı ve şevkimi kırdı.

biz, bir ülkenin ancak yüz yılda bir yetiştirebileceği yetenekte bir adam olan mnokta ile takibanizmi siyasi, iktisadi, idari, dini, ahlaki, vicdani, insani ve içtimai bir zeminde yeniden var edecek imkanları araştırırken, bir eli boğma rakıda bir eli içli köftede takibana elitlerinin yalnızca ve yalnızca "şahsi" kelimesi ile anlatılabilecek çekişmeleri, bize tarihin entrika, ihanet ve çatışma dolu yönetimlerini hatırlattı.

ardı arkası kesilmeyen "darbe" söylentileri, yakışıksız ithamlarla birbirine saldırmalar, takibanizmin mücadeleci ve komünal ruhuna aykırı bireyci-savruk yazışmalar, ne yazık ki, ülke ve toplum adına elem verici olmuştur.

unutmamak gerekir ki, toplum, bu şahsi çekişmeler peşinde koşan şehzadeleri, gemicikler, sıvı yumurtalar derdinde olan küçük burjuva elitlerini en ağır şekilde yargılayacaktır.

şimdi... şu anda... burada...

yetmiş milyonun ve yedi milyarın önünde...
bütün sorumluları halk iradesinden özür dilemeye, hatasını onarmaya çağırıyorum.

bu, yalnızca bu blog önünde değil, tarih ve toplum önünde yüklenilecek bir sorumluluktur.

bütün takibana öndegidenlerini bir an önce bu sorumluluğu almaya ve kendine gelmeye davet ediyorum.

aksi halde halkın güçleri, elbet gerekeni
yapacaktır."

saygılarımla...
hep sizin, cs!

Hiç yorum yok:

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!
clemson(qq)-meksika sınırından amerika'ya geçmeye çalışan kaso/taso ikilisi kameralarımızdan kaçamadı! yönetim kurulundan alındığından bihaber olan kaso'nun yorumu merak konusu..

3'ün 1'i; kola kapağı ve zavallı edriyın

3'ün 2'si;kurbağaların sevinme zamanı

3'ün 3'ü;baba, kedi ve edriyın'ın gölgesi..