12 Ekim 2009 Pazartesi

TEŞEKKÜRLER MOGADİŞU

Ankara - Gün geçmiyor ki internet dünyası yeni bir başarımızı yeni bir rekorumuzu alkışlamasın sevgili Takibana dostları. Bu defa haberimiz çok uzaklardan geldi. Yıllarca kimselerin gitmediği, gitse de görmediği, görse de dokunamadığı, yıllardır iç savaşın pençesinde acılar çeken ve yeni toparlanmaya çalışan bir ülke olan Somali' den. Somali'nin başkenti Mogadişu' dan.

sitemize 700. ziyaretçinin şerefine yeni bir uygulama eklemek isteyen yöneticilerimiz "Online users" sistemini hizmetinize sundu. bu hizmetin uygulamaya girmesinden dakikalar sonra hoş bir sürprizle karşılaştık. Evet Mogadişu' dan sitemize giriş yapılmıştı. ki bu da Takibana Production'u Somali' nin en çok ziyaret edilen internet siteleri klasmanında zirveye çıkarıyordu. 3g teknolojisinin g' sinin bile daha ayak basmadığı, Elektriğin dahi henüz girmediği bir ülke olan Somali' de sitemize nasıl giriş yapıldığı anlaşılamamıştır. Bizden İsimlerini vermememizi ısrarla rica eden, telefonla ulaştığımız google çalışanlarından sevgili dostlarımız Brad ve Metin, kendilerinin bu ülkede henüz iş yapamadıklarını üzülerek belirttiler.

Evett Mogadişu' lu kardeşim sözüm sana... Umarım sitemizde bulunduğun zaman içerisinde keyif almışsındır. Umarız sadece sana bile olsa savaşın ve yoksulluğun acılarını bir an olsun unutturabilmişizdir. Yoksulluğun ve açlığın yaşandığı bölgenizde Takibanist öğretinin yayılması, evrenselliği ve yapıcılığının sizlere huzur vermesi temennisi ile ...

Not : İş bu haberin haber değeri taşıyıp taşımadığına karar veremedik ama insanlık adına böylesine bir gelişme karşısında vicdanı olan herkes küçükte olsa bir mutluluk hisseder diye düşündük ve sizlerle paylaşmaya karar verdik. Teşekkürler dünyamızın kara kıtasındaki tertemiz yürekli güzel insanlar , Teşekkürler dünyamızın binbir çiçekli bahçesi çöl kaplanı Afrika...

Çok ciddi Not : Afrika' da yaşananlar tüm insanlığın ayıbıdır.

Hiç yorum yok:

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!

Takibana Production'da bana sonbahar yaprak dökümü!!!
clemson(qq)-meksika sınırından amerika'ya geçmeye çalışan kaso/taso ikilisi kameralarımızdan kaçamadı! yönetim kurulundan alındığından bihaber olan kaso'nun yorumu merak konusu..

3'ün 1'i; kola kapağı ve zavallı edriyın

3'ün 2'si;kurbağaların sevinme zamanı

3'ün 3'ü;baba, kedi ve edriyın'ın gölgesi..